Sopivan tukitason valinta

Tukitaso-oppaamme auttavat sinua valitsemaan vammallesi oikean tuen oikeaan aikaan – kun sitä eniten tarvitset.


Tuen tasot – Tuet

 • Kevyt tuki
  Kevyt tuki

  Tarjoaa kevyttä kompressiota, tukea ja lämpöhoitoa helpottamaan lievän nyrjähdyksen, venähdyksen tai niveltulehduksen aiheuttamia oireita. Sopii päivittäiseen käyttöön.

 • Kohtalainen tuki
  Keskitason tuki

  Tarjoaa säädettävää kompressiota, tukea ja lämpöhoitoa helpottamaan nyrjähdyksen, venähdyksen, niveltulehduksen ja lihaskivun aiheuttamia oireita. Sopii päivittäiseen käyttöön tai käytettäväksi erityistoiminnoissa.

 • Kohtalainen vakauttava tuki
  Keskitason stabiloiva tuki

  Tarjoaa sopivaa ja anatomisesti oikeanlaista vakauttavaa tukea lievittämään nyrjähdyksen, venähdyksen, niveltulehduksen ja rasitusvammojen aiheuttamia oireita ja estämään vammojen uudelleenmuodostumista Joustavat vakauttajat saattavat olla irrotettavia ja oman mukavuuden mukaan säädettäviä.

 • Luja tuki
  Luja tuki

  Edistyneiden materiaalien yhdistelmä tarjoaa lujaa tukea, joka estää uudelleenloukkaantumiset ja auttaa lievittämään nyrjähdyksen, venähdyksen, niveltulehduksen ja rasitusvammojen aiheuttamia oireita.

 • Luja vakauttava tuki
  Luja stabiloiva tuki

  Tarjoaa parhaan mahdollisen tuen ja vakauden joustavuutensa, saranoidensa sekä muovisten ja/tai alumiinisten vakauttimiensa avulla. Se myös auttaa pienentämään äkillisten vammojen uusiutumisriskiä ja lievittämään niihin liittyviä oireita.