Asiantuntijapaneeli

Tapaa paneelin jäsenet

Suunnittelemme 3M: llä tuotteitamme edistämään parempaa elämänlaatua asiakkaillemme. Varmistaaksemme, että FUTURO™ -brändi pysyy luotettavien nimien joukossa housunkannattimissa ja tuissa, insinöörien ja lääketieteen ammattilaisten asiantuntijapaneeli tekee yhteistyötä tuotetutkimuksen, kehityksen ja testauksen kanssa. Yhdistämällä käytännössä nähty kuluttajien tarpeisiin saadaan aikaan vain parhaiden tuotteiden saaminen paikalliselle jälleenmyyjällesi ja varmistetaan, että huipputeknologia, ideat ja ratkaisut sisältyvät innovatiiviseen tuotevalikoimaamme. Tämä kaikki on mielessä yksi tavoite: auttaa sinua elämään elämää täysimääräisesti.


Ralph Buschbacher, lääkäri

Liikuntaelimistön asiantuntija – FUTURO™-paneelin johtava asiantuntija

 • Ralph Buschbacher

  Lääketieteen tohtori Ralph Buschbacher tuo FUTURO™-asiantuntijapaneeliin arvokasta lääketieteellistä näkemystä. Lisäksi hän toimii lääketieteellisen tiimin johtajana. Näin 3M pystyy tarjoamaan asiakkaille näiden odottamia korkeatasoisia tuotteita.

  Tohtori Buschbacher suoritti Virginian yliopistossa niin perustutkintonsa kuin lääketieteen tutkintonsa. Hän toimi Chief Resident -alajohtajana erikoistumisjaksoryhmässään Medical College of Virginia -yliopistossa. Hän on puhunut useista eri aiheista sekä kansallisissa että kansainvälisissä tapahtumissa. Buschbacher on tuottelias kirjailija: hän on julkaissut yli 100 käsikirjoitusta sekä 46 kirjan lukua ja 20 kirjaa.


Ryan Gaynor, PT, MS

Fysioterapeutti

 • Ryan Gaynor

  Gaynor on tällä hetkellä Milwaukeen Home Health and Hospice -yrityksessä toimiva fysioterapeutti, joka on erikoistunut kotihoitoon pääasiassa heikommassa asemassa olevissa kaupunkiyhteisöissä, ja hän keskittyy leikkauksen jälkeiseen ortopediseen kuntoutukseen. Ennen nykyistä työpaikkaansa Gaynor aloitti uransa toimimalla Indianapolisin metodistisairaalassa tehden yhteistyötä kansallista tunnustusta saaneiden Methodist Sports Medicine -urheilulääketieteen kirurgien ja Indianan yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lääkäreiden kanssa. Hän keskittyi ortopedisten vammojen hoitamiseen erityisesti työntekijöiden kompensaatiojärjestelmässä. Indianapolisissa hän toimi Indianapolis Colts -ammattijalkapallotiimin ja sen kirurgin tri. Tom Klootwykin kanssa pehmytkudosten neuvonantajana ja auttoi vaikeissa tapauksissa. Tämän jälkeen hänellä oli yksityinen vastaanotto 7 vuotta Milwaukeen alueella. Hän keskittyi edelleen ortopediaan ja pehmytkudosvammoihin sekä manuaalisten hoitomenetelmien kehittämiseen ja dynaamisen kuntouttamiseen. Gaynor on toiminut myös Columbian Mary's -sairaalassa Milwaukeessa akuuttien hoitotapausten ja avohoitopotilaiden fysioterapeuttina, ja tämä on tarjonnut hänelle mahdollisuuden hoitaa erityyppisiä potilaita.

  Gaynorilla on fysioterapiaan erikoistunut maisterintutkinto vuodelta 1998 Indianapolisin yliopistosta, jossa hän suoritti myös kandidaatin tutkintonsa vuonna 1995.


Dominic Julian

Tekninen johtaja

 • Dominic Julian

  Dominic tuo asiantuntijapaneeliin uniikkia näkemystä ja kokemusta. Hänellä on koulutettuna urheiluvalmentajana yli 18 vuoden kokemus terveystukien suunnittelusta ja kehityksestä.

  Dominic on työskennellyt lähes kaksi vuosikymmentä vammojen vakavuuteen ja biomekaniikkaan perustuvien tuotteiden kehityksen parissa. Hänen kokemuksena ja erityisosaamisensa on vaikuttanut moniin kehittynyttä muotoilua ja uusia materiaaleja hyödyntäviin tuotteisiin, jotka vastaavat kuluttajien lisääntyviin tarpeisiin. Tänä aikana hänelle on uskottu yhä enemmän ja enemmän vastuuta suurimpaan osaan tuotteista liittyvissä toiminnoissa, mukaan lukien tuotesuunnittelussa, tuotannossa, laadunvalvonnassa, koulutuksessa ja pakkauskehityksessä.

  Vuonna 2016 Dominic siirtyi tuotekehitysryhmän johtajaksi. Hän jatkaa roolissaan keskittymistä kuluttajien tarpeisiin ja laadukkaiden sekä suorituskykyisten tuotteiden kehittämiseen.

  Ennen työtään FUTURO™-tuotteiden parissa hän työskenteli urheiluvalmentajana yliopistotasolla. Työhön kuului työskentely osa-aikaisena lääkintämiehenä urheilijoiden yleisen hyvinvoinnin optimoimiseksi. Työhön kuului vammojen ehkäiseminen, arviointi, hoito ja kuntoutus. Dominicilla on urheilutieteiden kandidaatin tutkinto Bostonin yliopistosta ja filosofian maisterin tutkinto hallintotieteistä Boston Collegesta.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson

  Lynn Peterson, RN, WOCN on 3M Health Carella toimiva hallituksen sertifioima WOC-sairaanhoitaja. Lynnin pääasiallisiin vastuualueisiin kuuluvat 3M:n kompression ja turvotuksen hallinta-alustan tekninen ja kliininen tuki. Lynn kehittää ja tarjoaa koulutusohjelmia, jotka tukevat myyntiorganisaatiota ja asiakkaita kaksikerroksisten 3M™ Coban™ ‑kompressiojärjestelmien käytössä. Järjestelmät on suunniteltu tuottamaan käytössä mukava hoitokompressio laskimoperäisten säärihaavojen, lymfödeeman ja muiden kompressiohoitoa edellyttävien vaivojen hoidossa.

  Lynnin ensisijaisia mielenkiinnon kohteita ovat pitkäaikaisessa ja kotihoidossa olevien asiakkaiden lääketieteellinen neuvonta ja koulutus. Lynn kehittää ja toteuttaa koulutusohjelmia, jotka keskittyvät haavojen arviointiin ja paikalliseen hallintaan, alaraajojen haavojen hallintaan, painehaavojen estämiseen ja hoitoon sekä ihovaurioiden estämiseen ja hoitoon.

  Lynnillä on sairaanhoitajan alempi korkeakoulututkinto. Hän on toiminut useissa erilaisissa kliinisissä ympäristöissä akuutti hoito mukaan lukien, ja hänellä on 22 vuoden kokemus kotihoidosta useissa eri rooleissa. Lynn on Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN) -yhdistyksen jäsen ja toiminut 3M:n edustajana National Pressure Ulcer Advisory Panel (NPUAP) -paneelissa yli 5 vuotta.


Tanya Beckwith

Teknisen tuen vanhempi asiantuntija

 • Tanya Beckwith

  Tanya on toiminut 3M:llä 24 vuotta, ja hänellä on pitkä kokemus tuotekehityksestä, tuotteistamisesta ja projektinhallinnasta useilla eri terveydenhoidon ja kuluttajaliiketoiminnan aloilla. Tanya on kehittänyt, patentoinut ja tuotteistanut tukia 3M:lle. Nykyisessä teknisen tuen roolissaan hän tukee maailmanlaajuista liiketoimintaa toteuttamalla tieteellisiä tuotteitamme ja tukemalla asiakaskokemusta.

  Tanyalla on kemiantekniikan alempi korkeakoulututkinto Minnesotan yliopistosta ja MBA St. Thomasin yliopistosta.


Diane Emslander

Tuotekehitysasiantuntija

 • Diane Emslander

  Diane on FUTURO™-tuotemerkin tukituotteiden tiimin jäsen ja keskittyy uusien teknologioiden hyödyntämiseen tuotekehityksessä. Hän on työskennellyt 3M:llä yli 27 vuotta ja hänellä on laaja kokemus 3M:n ydinteknologioista yhdessä uusien tuotteiden tuote- ja prosessikehityksen kanssa graafisista ja optisista kalvoista puhdistus- ja eläintenhoitotuotteisiin. Diane valmistui Minnesotan yliopiston teknologian laitokselta ja hänellä on teollisuusinsinöörin alempi korkeakoulututkinto.


Jay Kovacs

Tuotesuunnittelija ja kehitysasiantuntija

 • Jay Kovacs

  Jay on teollisuussuunnittelija, jolla on 15 vuoden kokemus ideoiden siirtämisestä tuotantoon. Jay hyödyntää suunnittelu- ja kehitysprosessien kokemustaan uusien materiaalien ja edistyneiden valmistustekniikoiden kehittämiseen asiakkaidemme tarpeita vastaaville tuotteillemme. Hänen kokemuksensa ihmiskeskeisestä suunnittelusta yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantotekniikoihin tarjoaa ainutlaatuisen näkemyksen FUTURO™-tuotteita luotaessa.

  Jayllä on teollisuussuunnittelun alempi korkeakoulututkinto Art Center College of Design -yliopistosta.


Debra Battah

Tuotetekniikan asiantuntija

 • Debra Battah

  Deb on FUTURO™-tuotemerkin tukituotteiden tiimin jäsen ja vastuussa FUTURO™-tuotteiden kehityksestä, kunnossapidosta ja valmistuksesta. Deb on työskennellyt 3M:llä 31 vuotta ja hänellä on laaja kokemus prosessi- ja tuotekehityksestä sekä uusien tuotteiden kunnossapidosta ja skaalaamisesta laatikoiden sulkemisesta ja kevyistä teipeistä sairaaloiden käyttämiin 3M:n lääketieteellisiin tuotteisiin. Hänellä on kemiantekniikan alempi korkeakoulututkinto Minnesotan yliopistosta sekä myös valmistusjärjestelmiin keskittynyt MBA-tutkinto St. Thomasin yliopistosta.


Edward Roberts

Tuoteinsinööri

 • Edward Roberts

  FUTURO™-tuotemerkin tukituotteiden tiimin jäsenenä Ed tuo laboratoriotulokset valmistuslaitokselle. Ed jatkaa tuotteiden päivittämistä sen varmistamiseksi, että FUTURO™-tuotemerkin tukituotteet vastaavat laatua, johon asiakkaamme voivat luottaa. Ed on toiminut 3M:llä vuodesta 2012, ja hänellä on biokemian alempi korkeakoulututkinto Minnesotan yliopistosta.


Nicolas Lee

Tuotekehittäjä

Dominic brings unique perspective and experience to the expert panel. He has over 13 years of experience designing and developing health supports based on his experience as a Certified Athletic Trainer.

 • Nicolas Lee

  Nick on uusien FUTURO™-tuotemerkin tukituotteiden tiimin jäsen, joka keskittyy yleisten suunnitteluperiaatteiden integroimiseen, ergonomiaan ja ihmiskeskeiseen tuotekehitykseen uusien tukituotteiden luomiseksi. Hänellä on 12 vuoden kokemus tuotekonseptien markkinoille tuomisesta kuntoutusteknikkona, ja hän on erikoistunut kehittämään vammaisten kuluttajien tuotteita.

  Nickillä on mekaanisen suunnittelun alempi korkeakoulututkinto Minnesotan yliopistosta.